WAT IS BIAB TREATMENT

B.I.A.B (Builder In A Bottle) is een betere flexibele en verstevigende gel, die je kunt opbouwen tot een mooie natuurlijke nagel, zodat je na een tijdje echt gaat merken dat je natuurlijke nagels steviger en gezonder worden. Omdat het je nagels de nodige voeding geeft is het niet schadelijk voor de natuurlijke nagel.

Het is geschikt voor mensen met zwakkere/dunne nagels die tot grote frustratie steeds weer afbreken, maar ook voor nagelbijters. Omdat het zo’n flexibel product is wordt het voor jou moeilijker gemaakt om te bijten en voor je nagels makkelijker om te groeien. De BIAB blijft gemiddeld 3 à 4 weken zitten, ik raad dus aan om tussen de 3 à 4 weken een afspraak te maken om de BIAB op te vullen of volledig te laten verwijderen. Afhankelijk van de conditie van de BIAB zal het of opgevuld of volledig verwijderd worden. Je kan BIAB ook langer dan 4 weken op de nagel hebben maar dit raad ik af als je de nagel goed wilt behouden. 

De BIAB is er in verschillende (natuurlijke) kleuren en het merk is vegan, cruelty free en 10-free. 10-free betekent dat er geen heftige chemische stoffen in zitten. Mocht jouw kleur er niet tussen zitten kun je er altijd nog voor kiezen om er een gel lak of misschien wel een nail-art overheen te doen, alles is mogelijk!

Bij BIAB Amstelveen werken wij met de volgende merken: 

  • The Gell Bottle 
  • Footlogix
  • Florence nails 
  • Klear 

LET OP!

Wil je nail-art? Stuur mij dan even een WhatsApp, mailtje of een dm via Instagram en laat mij weten wat je wilt, dan weet ik hoeveel extra tijd ik hiervoor in kan boeken.